La Xarxa Social repartí ahir dia 4 de gener joguets solidaris a 150 xiquets i xiquetes del Parc en els III Nadals Solidaris

Versión para impresoraEnviar a otra personaVersión en PDF
La Xarxa Social repartí ahir joguets solidaris a 150 xiquets i xiquetes, omplint l'Ateneu Popular i la Segona Planta de l'Edifici Comercial-Centre Social del Parc de solidaritat, i culminant així els III Nadals Solidaris.
Jue, 05/01/2012 - 11:30
La Xarxa Social ahir omplí l'Ateneu Popular de solidaritat!

 La XARXA SOCIAL va repartit ahir el seu regal de Reis a 150 xiquets i xiquetes del Parc, amb música de nadales, ambient fraternal i fent valdre el lema "La solidaritat no està de vacances".

L'entitat de voluntaris i voluntàries ha complit el seu compromís de dur a terme els III Nadals Solidaris, en un any d'especial duresa per la crisi econòmica i social, en una comunitat, la del Parc en Alfafar, amb xifres de pobresa que superen el 70% i de desocupació per damunt del 35%. 


L'acte del repartiment es va fer en l'Ateneu Popular del Parc, i hi van participat més de 300 persones, entre xiquets i xiquetes, pares i mares, i voluntaris i voluntàries. 

La Societat Cultural i Recreativa del Parc, l'ACR Utopia XXI, l'Associació de Veïns i Veïnes del Parc i els Alfalars, s'han sumat al recolzament de l'acte i de la campanya solidària de la Xarxa Social. 

La Xarxa Social ha realitzat durant els dos últims mesos els treballs de recaptació de joguets i suport a la iniciativa social, sense comptar amb cap recolzament institucional. Com expliquen membres de la Xarxa Social, "tornem a demostrar que el moviment social i ciutadà, treballant junts de forma comunitària, iniciatives que en mans de les institucions o són impossibles o acaben amb pressupostos enormes, som capaços de convertir-les en realitat, demostrem amb fets que la "solidarita" és un valor segur, una moneda que val molt més que l'Euro".

L'entitat advertix que "les polítiques de continus retalls en els drets socials que patim des què comença l'actual crisi ha provocat una profunda fractura social, i la insistència en eixes politiques, només deriva en sofriment per als sectors més desfavorits en una espiral dramàtica que ens conduix a un dessastre social. La capacitat de resistència de la gent s'està esgotant".

 

 

Comentarios

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
  • Las direcciones de las páginas web y las de correo se convierten en enlaces automáticamente.
  • Etiquetas HTML permitidas: <a> <p> <span> <div> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <area> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <quote> <blockquote> <pre> <address> <code> <cite> <embed> <object> <param> <strike> <caption>

Más información sobre opciones de formato

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

 

 

 Anchura mínima de pantalla: 1024px